Aktív örökös Tagság adatlap

  • Örülünk, hogy így döntöttél! :)
  • Töltsd ki pontosan az alábbi űrlapot. Ne feledd, hogy az itt megadott felhasználónévvel és jelszóval tudsz majd bejelentkezni a TAG KAPU oldalra, ezeket az adatokat feltétlen jegyezd meg.
  • Fizetendő összeg: 100.000 Ft
  • Többféle fizetési mód közül választhatsz, de ha megoldható akkor kérünk, hogy bankkártyával fizess, mert így azonnal (automatikusan) aktiválódik hozzáférésed a TAG KAPU oldalhoz. (Ha átutalással fizetsz, várnod kell, hogy aktiváljuk hozzáférésedet.)

Egyszerűen és biztonságosan fizethetsz bankkártyával, a Magyar Nemzeti Bank által endedélyezett magyar nyelvű felületen. Elfogadott kártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. Nem jutunk hozzá kártyaadataidhoz! A „Tovább” gombra kattintva átirányítunk a Barion bankkártyás fizetési oldalára.

 

A világ legnépszerűbb online fizetési rendszerén, a PayPal-on is fizethetsz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EuroCard/MasterCard dombornyomott, American Express, egyéb bank- és hitelkártyatípusok. Nem jutunk hozzá kártyaadataidhoz! A „Tovább” gombra kattintva átirányítunk a PayPal fizetési oldalára.

 

 

Fizetés

Ft
Go to top