Elkészült legújabb weblapunk, amely a mai kor követelményeit figyelembe véve is a legmagasabb szintű technikai hátteret képviseli.
Korszerű tartalomkezelő rendszerben építettem újra a weblap szerkezetét és tartalmát. Könnyebb lesz az egyesületi tagoknak a bejelentkezés a nem publikus felületekhez. A tagdíj ezentúl kifizethető lesz bankkártyával is, és az egyesület tagnyilvántartása is online rendszerben fog történni. Az új honlap indulásával hibák előfordulhatnak, kérem, hogy ezekről tájékoztassanak az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.  A modern weblap mellett az egyesület önkéntesei betekinthetnek belső levelezőrendszerünkbe, ahol több mint 10.000 bejövő e-mail található. Önkénteseink egy belső fórumon is meg tudják beszélni az aktuális teendőket.
Számunkra fontos, hogy minden újonnan diagnosztizált SLE beteg minél gyorsabban megtalálja weblapunkat, s ezáltal pontos információkhoz jusson e betegségről. Ezért sikeresen regisztráltuk a lupuszbetegseg.hu, lupusbetegseg.hu, magyarlupusegyesulet.hu és a hungarianlupusgroup.org domaineket. Ez utóbbi domainen hamarosan elkészül angol nyelvű bemutatkozó weboldalunk.

Go to top