A 2014. évben (a 2013. adóévben) a Magyar Lupus Egyesület 668.889 Ft adó egyszázalékos felajánlást kapott 186 fő adózótól.

Ezúton is köszönünk minden felajánlást! Ez az összeg nagy segítség volt egyesületünknek abban, hogy európai szintű civil munkát végezzünk. Az adó egyszázalékos bevételünket 100%-ban cél szerinti tevékenységeinkre fordítottuk. (Csekély működési költségeinket a tagdíjbevételekből és a Nemzeti Együttműködési Alap nyertes pályázatából finanszíroztuk.) Az adó egyszázalékos felajánlásokból tudtuk megrendezni betegfórumainkat, ebből az összegből tudtuk megjelentetni Lepke című hírleveleinket, DVD kiadványainkat. Még egyszer köszönünk minden felajánlást, s a jövőben is számítunk minden egy százalékra.

Bejelentkezés tagoknak

Egyes tartalmakhoz csak a Magyar Lupus Egyesület érvényes tagsággal rendelkező tagjai tudnak hozzáférni. Ha Ön az Egyesület tagja, kérjük jelentkezzen be itt a regisztrációkor (tagbelépéskor) megadott adatokkal.

Hírlevél kérése vagy lemondása

Adja meg e-mail címét, ha szeretné megkapni a Magyar Lupus Egyesület 4-6 hetente hírleveleit, melyben az új hírekről, frissítésekről adunk tájékoztatást. A hírlevélről való leiratkozás is itt lehetséges.

Előadás videók

Egyedülálló videó tartalom Tagjainknak.

Cikkek, írások

Az egyesületünk alapításától napjainkig számított időszak nyomtatott kiadványaiban megjelent 134 cikk exkluzív tartalma, mely Tagjaink számára érhető el.

Fotókiállítás

A „Lupusz - Ahogy én látom” című fotópályázat képei.

Fotókiállítás

Pillangó magazinok

Adókedvezmény

Ha SLE betegséggel élsz, jár az adókedvezmény!

Legfontosabb kérdések és válaszok a lupuszról

Bankkártyás támogatás

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Összeg:

Legyél tagunk

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz.

Tagbelépés

Keress bennünket a Facebookon is!

Lap tetejére
Állj mellénk!

Köszönjük!

Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

a Te ügyedet képviseli.